Diensten

J&G is dé specialist voor het reinigen van uw gevel. Naast gevelreiniging houden wij ons ook bezig met het impregneren van muren.

Gevelreiniging

Door weersomstandigheden, beschadigingen of graffiti ziet uw gebouw er vaak niet meer uit zoals u het zou willen. Met hoogwaardige gevelreiniging van J&G is uw gevel binnenkort weer als nieuw en geeft u uw pand weer de look & feel dat het verdient!

Gevels impregneren

Laat uw gevel impregneren en zorg er daarmee voor dat de muren minder gevoelig zijn voor weersomstandigheden. De gevel wordt op zo’n manier behandeld dat het geen water meer opneemt en langer mooi blijft.

Wervelstralen

Bij Wervelstralen werken we met een lagedrukrotatiewervel. Reinigen d.m.v. hydropneumatische-lagedrukrotatie werveltechniek. De reiniging gebeurt door een lagedruk-rotatie wervelstraal die ontwikkeld wordt in een speciaal hiervoor geconstrueerde spuitkop.

Lagedruk met stoom reiniging

Gevelreiniging met stoom is een zeer effectieve en veilige
techniek om gevels te reinigen. Bij stoom reinigen maken we, u raadt het al, gebruik van stoom. We werken met een hogedrukreiniger die een maximale druk van 120 bar heeft en die niet warmer wordt dan 140 graden Celsius.
Voor zowel particulieren als bedrijven is gevel reinigen belangrijk.

Lagedruk reiniging

We kunnen niet in alle gevallen gebruikmaken van Wervelstralen of Stoomreiniging om oppervlakken schoon te maken. Zo zijn er bepaalde ondergronden of verweringen die een andere aanpak nodig hebben. Wij zijn groot fan van reinigen met Softwash Lagedruk reiniging.